Za prikaz vsebine obrnite napravo v ležeči položaj.

Katalog izleti in potovanja 2018

v kategoriji: Posebna ponudba

Spoštovani potniki, dragi prijatelji!

Turistična agencija mmturist je družinsko podjetje, ki ga je ustanovila gospa Marjeta Brajić in pomembno prispevala k več kot 55-letni tradiciji organiziranja turističnih izletov in potovanj, na katera smo popeljali na tisoče zadovoljnih gostov. Programe pripravljamo na osnovi dolgoletnih izkušenj, skupaj z našimi vodniki in partnerji, ki sodijo v sam vrh ponudnikov turističnih storitev.

Začela se je nova potovalna sezona in pred vami je naš nov katalog, v katerem boste gotovo našli izlet ali potovanje po vašem okusu. Opisi nekaterih izletov so v katalogu skrajšani, podrobnejše programe pa najdete na naši novi spletni strani www.mmturist. si. Obiščete nas lahko tudi v naši poslovalnici, na lahko dostopni lokaciji v Ljubljani, v BTC City-ju in sicer v Dvorani A, vhod A7.

V letošnji katalog smo dodali številna počitniška potovanja, ki združujejo počitnice in obisk znamenitosti v številnih različnih krajih. Tako lahko prijetno preživite oddih s spoznavanjem novih dežel, običajev, kulinarike in ustvarite nove prijetne spomine. Vabimo vas na naša poletna aktivna potepanja,

Trudimo se, da bi ugodili vašim željam. Skupaj bomo poiskali pravo potovanje, ki vam bo ostalo za vedno v prijetnem spominu. Naše vodilo je zadovoljstvo naših potnikov, kakovostna organizacija in izpeljava izletov, na katerih se boste počutili varno in udobno. Prijazno bomo poskrbeli za enostavno rezervacijo, primerno ceno, odlično spremstvo, udobno namestitev in prijeten prevoz.


Polepšajte si življenje in odpotujte z nami.
Mirjana Brajić in ekipa mmturist-a

 

Katalog izleti in potovanja 2017 - mm turist