Barcelona -  sredozemska metropola, prestolnica Katalonije, ki obiskovalca očara s svojo živahnostjo, stilom, šarmom. Gaudi, paella  ... vabljeni, da okusite pravi katalonski temperament.
Costa Brava - divja obala se razprostira vse od francoske obale, z bori poraslimi griči ...


Cena - odhod Ljubljana: 252 Eur 
Termini odhoda: : 14. - 19.8., 22. - 27.8., 20.9. - 25.9. ,  26.10. - 31.10., 30.10. - 4.11. 2018

* Popusti za otroke


1.DAN: SLOVENIJA – AZURNA OBALA
Odhod z navedenih vstopnih mest v popoldanskih urah. Vožnja mimo Sežane prek Italije proti Franciji. Nočno potovanje skozi Provanso proti francosko-španski meji.

2. DAN: PROVANSA - FIGUERAS - COSTA BRAVA
Dopoldne prihod v Figueras, kjer si bomo lahko ogledali Dalíjev muzej (doplačilo). Nastanitev v hotelu na Costa Bravi. Kosilo, prosto popoldne, večerja in nočitev. 

3. DAN: BARCELONA
Zajtrk. V hotelu nam bodo pripravili kosilo (lunch paket) za na pot nato pa se bomo odpravili na celodnevni izlet v katalonsko prestolnico Barcelono. Na panoramskem ogledu bomo videli znamenito Sagrado Famílio, staro pristanišče s Kolumbovim spomenikom, Gaudíjeve stvaritve (Casa Milá, Casa Batlló in park Güell) ter Montjuich z olimpijskimi objekti. Sprehodili se bomo skozi Barrio Gotico s katedralo, obiskali eno najlepših tržnic Evrope La Boquerijo ter najslavnejšo mestno ulico, živahno La Ramblo. Prosto za obisk katerega od številnih muzejev ali akvarija. Zvečer vrnitev v hotel, večerja in nočitev. 

4. DAN: COSTA BRAVA - (MONTSERRAT) - COSTA BRAVA
Zajtrk. Prosto za kopanje ali počitek. Kosilo. Po želji priporočamo izlet na goro Montserrat, kjer domuje zaščitnica Katalonije - Črna Marija (doplačilo). Postanek še za obisk ene od številnih šampanjskih kleti. Večerja. Po želji za doplačilo obisk predstave viteških iger ali predstave flamenka. Nočitev

5. DAN: COSTA BRAVA - MONACO 
Zajtrk in potovanje prek sončne Provanse na Azurno obalo. Če bo čas dovoljeval postanek za obisk in ogled parfumerije v mestecu Grass. V nočnih urah prihod v Monaco in kratek ogled mondenega Monte Carla s številnimi znamenitimi igralnicami in hoteli…

6.DAN: MONACO – SLOVENIJA
Po nočni vožnji prihod v Slovenijo v dopoldanskih urah. 

CENA VKLJUČUJE: prevoz po programu, pristojbine in cestnine, 3x polni penzion v hotelu 3/4 * v dvoposteljnih sobah, zunanje oglede po programu, ogled Barcelone, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo ter organizacijo izleta.

DOPLAČILA: 
Prijavnina 15 €/osebo.
Doplačilo za manjšo skupino (med 35 in 44 osebami) je 25 EUR.

Možna doplačila (ob prijavi):  odpovedni riziko 15 EUR, nezgodno zavarovanje z asistenco v tujini 12,50 EUR/osebo, enoposteljna soba 15 EUR/noč .
Možna doplačila (vodniku na potovanju):  vstopnina v Dalijev muzej pribl. 14 EUR, viteške igre pribl. 39 EUR, predstava flamenka pribl. 30 EUR, izlet na Montserrat in šampanjske kleti 35 EUR (min. 20 oseb), stadion Camp Nou 25 EUR, vstopnina v muzeje 5 - 15 EUR, akvarij 20 EUR. 
Obvezno doplačilo (na licu mesta):  turistična taksa v hotelu pribl. 3 - 4 EUR. 


Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.

Opomba:  Odhodi s posameznega vstopnega mesta ( Maribor in Celje) bodo organizirani ob prijavi najmanj 25 potnikov.

Izračun upošteva udeležbo udeležbo najmanj 45. Splošni pogoji so sestavni del programa. 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

BARCELONA IN COSTA BRAVA II.

od
252,00 €

Potniki

1
2
 

BARCELONA IN COSTA BRAVA II.


  • od 252,00 €Morda vas zanima tudi...

BELGIJA IN LUKSEMBURG Belgija

BELGIJA IN LUKSEMBURG

0/5

od 469,00 € Brez DDV: 469,00 €

MALA AZIJA IN KAPADOKIJA Turčija

MALA AZIJA IN KAPADOKIJA

0/5

od 859,00 € Brez DDV: 859,00 €

Tags: BARCELONA, COSTA, BRAVA, Španija