• AKTIVNE POČITNICE NA LASTOVEM - 8 dni
  • AKTIVNE POČITNICE NA LASTOVEM - 8 dni

POČITNICE NA LASTOVEM

LASTOVSKO OTOČJE, KI GA SESTAVLJA 44 VEČJIH IN MANJŠIH OTOKOV, SO LETA 2006 RAZGLASILI ZA NARAVNI PARK. LASTOVO JE NAJJUŽNEJŠI HRVAŠKI OTOK, KI JE NASELJEN! OBALA JE VEČINOMA NEDOSTOPNA, KAR JE OTOČANE VAROVALO PRED NAPADI SOVRAŽNIKOV, V NOTRANJOSTI PA SO MED ŠTEVILNIMI GRIČI. 
PRIJETEN HOTEL NA OBALI V SENCI BOROVCEV, VSE SOBE S POGLEDOM NA MORJE

Hotel 3* se nahaja v vasici Pasadur. Obdan je z borovim gozdičkom in naravnimi plažami. Vse sobe so s pogledom na morje. V sobah je hladilnik, klimatska naprava, sušilec las in SAT TV. Hotel je v celoti klimatiziran, ima dve nadstropji in nima dvigala.  Zajtrki so samopostrežni, večerje strežene. V hotelu sta tudi fitnes in savna. Na plaži so za doplačilo na voljo ležalniki.
Do plaže: 20 m - betonirana, skalnata, v bližini več prekrasnih zalivov

Termin odhoda: 16.07.-23.07.2022

CENA:

629 EUR (najmanj 35 potnikov)
669 EUR (najmanj 25 potnikov)

1. dan:     S TRAJEKTOM NA OTOK
Odhod iz Ljubljane ob 6. uri. Vožnja v Split. Popoldne vkrcanje na trajekt in plovba na otok Lastovo. Po pristanku v Ubliju še kratka vožnja z avtobusom do hotela. Nastanitev in nočitev.

2. dan:    SPOZNAVANJE OKOLICE, KOPANJE
Zajtrk. Spoznavanje okolice, kopanje, sprehodi - morda v Jurjevo Luko … Večerja in nočitev.

3. dan:     MESTO LASTOVO
Zajtrk. Izlet z avtobusom v glavno mesto otoka - Lastovo, ki ga domačini imenujejo Selo. Razprostira se na pobočju hriba Glavica, kjer kraljuje Kaštel, in daje vtis naravnega amfiteatra. Na sprehodu po mestu bomo občudovali kamnite družinske hiše iz 15. in 16. stol. z nenavadno oblikovanimi dimniki - fumari, ki so postali simbol mesta. Videli bomo tudi Knežjo palačo, častitljivo staro župnijsko cerkev sv. Kozme in Damijana iz leta 1473 ter mnoge druge ljubke cerkvice. Vrnitev z avtobusom v hotel. Prosto popoldne za kopanje. Večerja in nočitev.

4. dan:     Z LADJO NA SAPLUN, RAJ NA ZEMLJI
Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode, počitek … Večerja in nočitev.
Po želji izlet z ladjo na prekrasen otok Saplun. Kombinacija čistega turkiznega morja, plaž z biserno belimi kamenčki ter bujna vegetacija predstavlja raj na zemlji! Poskrbljeno bo tudi za piknik z ribami in vinom. Odločitev in plačilo na poti.

5. dan:     SKRIVENA LUKA IN VINSKA POKUŠNJA
Zajtrk. Izlet z avtobusom v Skriveno luko, velik zaliv na jugovzhodu otoka. Na vhodu v zaliv ponosno stoji svetilnik Struga, drugi najstarejši na hrvaški obali. Mi se bomo odpravili na kopanje v slikovit zalivček z veliko sence in kristalno čistim morjem. Nato nas čaka prigrizek in pokušnja lastovskega vina, kot so rukatac, plavac mali, opolo … Vrnitev v hotel in prosto popoldne. Večerja in nočitev.

6. dan:     SPREHODI, KOPANJE
Zajtrk. Prosto za sprehode, počitek, kopanje … Večerja in nočitev.

7. dan:     UBLI - HUM
Zajtrk. Vožnja v Ubli, kjer si bomo ogledali ostanke paleokrščanske bazilike sv. Petra iz 5. in 6. stol. Nato se bomo odpeljali pod Hum (417 m), najvišji vrh otoka, od koder je čudovit razgled na ves otok, v lepem vremenu pa pogled seže na Korčulo, Pelješac, Mljet, Palagružo in celo na polotok Gargano v Italiji. Nato prosto, da se poslovimo od morja in ujamemo še zadnje sončne žarke našega počitnikovanja na Lastovu. Morda sprehod v Zaglav … Večerja in nočitev.

8. dan:    
Zgodnji odhod iz hotela. Zajtrk za s seboj. Vožnja v pristanišče ter plovba s trajektom v Split. Vrnitev v Ljubljano.

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, vožnja s trajektom na Lastovo, 7 polpenzionov (dvoposteljne sobe z lastnimi kopalnicami in WC, samopostrežni zajtrki, strežene večerje) v hotelu s 3 zvezdicami (hotel ima samo 2 nadstropji in nima dvigala), izleti po otoku po programu, prigrizek in pokušnja vina, osnovno nezgodno zavarovanje, vodstvo in organizacija.


DOPLAČILA PO ŽELJI: enoposteljna soba 133 EUR, izlet z ladjo na otok Saplun z ribjim piknikom (cca. 200,00 HRK za osebo pri udeležbi najmanj 20 oseb) in vstopnine s pripadajočimi lokalnimi vodstvi.

POGOJI:
Akontacija: 30% od osnovne cene.
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 20 EUR na prijavnico/voucher, ne glede na število oseb.
Izračun upošteva udeležbo najmanj 35 oz. 25 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

AKTIVNE POČITNICE NA LASTOVEM - 8 dni

od
629,00 €

Potniki

1
2
 

AKTIVNE POČITNICE NA LASTOVEM - 8 dni


  • od 629,00 €Morda vas zanima tudi...

NORMANDIJA IN BRETANIJA Francija

NORMANDIJA IN BRETANIJA - 6 DNI

0/5

od 645,00 € Brez DDV: 645,00 €

PARIZ IN PO ŽELJI VERSAILLES ALI DISNEYLAND - 5 DNI  Francija

PARIZ IN PO ŽELJI VERSAILLES ALI DISNEYLAND - 5 DNI

0/5

od 269,00 € Brez DDV: 269,00 €

ŠKOTSKA MED KLANI IN KILTI - 8 DNIVelika Britanija

ŠKOTSKA MED KLANI IN KILTI - 8 DNI

0/5

od 1.198,00 € Brez DDV: 1.198,00 €

Tags: AKTIVNE POČITNICE NA LASTOVEM - 8 dni